SSAB

Problema
Clientul nostru stylish SSAB și-a dorit o prezență online aliniată cu portofoliul său plin de produse de design de lux. Deci, știam că ne trebuie un look extrem de premium, atât ca design, cât și ca experiență.

Un alt punct important de rezolvat era creșterea awareness-ului, dar și a lead-urilor în fiecare oraș în care SSAB are showroom-uri care rescriu standardele de design și amenajări.

Solutia
Am rezolvat brieful cu succes printr-o interfață web personalizată, inspirată în totalitate de ADN- ul de brand SSAB. De ce ne-am ocupat efectiv:

– Web Development
– Design UI/UX custom, creat special pentru un client la fel
– Backend și Frontend development WordPress / Woocommerce

Întâi am făcut o analiză amănunțită a pieței și a categoriei, după care am implementat cu succes multiple campanii de marketing performant pe următoarele platforme ideale pentru brand:

1. Facebook Ads
2. Instagram Ads
3. Google Ads
4. Newsletter Marketing
5. Optimizare SEO

Rezultatul
Am creat un site premium cu o interfață personalizată, totul dezvoltat pe ultima versiune de WordPress. Totul funcționează optim, datorită unui funnel de generare de leaduri atent studiat și analizat. Iar lead-urile au crescut cu 80% și nu ne oprim aici.

Hai sa colaboram

Ai un proiect?

Te ajutam in digitalizarea proiectului tău prin expertiza noastră certificata în Software Development și Performance Marketing.

Back