Back

Magazine online Magento

1. Dezvoltare magazin online Magento

Ai o idee pentru un magazin online? O rezolvăm simplu și eficient. Simți că i-ai face un bine afacerii tale dacă ai muta-o online? La asta ne pricepem noi.

De ce? 
Pentru că avem cea mai mare și cea mai puternică platformă de e-commerce, deținută de Adobe

Vorbim despre un software safe, cu update-uri constante. E flexibil, e ușor de administrat și are toate funcțiile integrate. E tot ce ai nevoie pentru a vinde online cu succes. 

Contactează-ne și hai să-ți ducem businessul la următorul nivel.

Ești gata? 

2. Design UI/UX Magento

Estetica și funcționalitatea trebuie să meargă mână-n mână. Mai mult, trebuie să vorbească de la sine. Userul are nevoie de un super shopping experience – grafică familiară pe care s-o înțeleagă, să o poată folosi cu ușurință și care să-i acopere toate nevoile.

E ceva frumos în orice, iar noi știm să-l scoatem în evidență. Însuflețim noul site cu valorile brandului tău, iar în tot timpul acesta, ne asigurăm că userul navighează neîntrerupt.

Ne ocupăm de întregul proces. Așa lucrăm noi, responsabil. Și așa te bucuri tu de un business de succes.

Certificarile noastre

Întreaga noastră echipă e certificată în eCommerce Software Development axat pe Magento și suntem parteneri cu cele mai mari nume din industrie.

3. Migrare Magento 2

Pregătește-te să îți duci magazinul online la următorul nivel. 

Dacă platforma magazinului tău online este rigidă, nu oferă opțiuni de extindere și nici update-uri, înseamnă că nu exploatezi la maximum potențialul afacerii. Mai ales dacă platforma e și greu de gestionat. Hai cu ea la noi.

Cu o vastă experiență în domeniu, avem pregătirea necesară să redefinim împreună cu tine business-ul tău. 

Ai o mulțime de opțiuni
Alături de noi, business-ul tău poate ajunge departe. Te bucuri de numeroase funcționalități, ai parte de optimizări constante și acces la ultimele update-uri pe modele de securitate.

Întotdeauna sigur
Garantăm o trecere lină și rapidă de la platforma curentă la Magento 2. Toate datele vor fi păstrate în siguranță.

4. Integrări Magento 2

Ți-ar plăcea să ajungi pe cele mai înalte culmi ale performanței? Noi știm exact cum să te ajutăm să îți duci magazinul online acolo unde îți dorești. 

Alături de noi poți explora noi orizonturi pentru site-ul tău. Prin serviciile de integrare, îți vei putea conecta magazinul online la aproape orice serviciu sau sistem extern. 

Vrei să le oferi clienților mai multe opțiuni de a-și primi comanda? Oferim integrarea cu servicii de curierat. Iar tranzacțiile sunt mult mai simple și sigure cu ajutorul procesatorilor de plăți. Iată în continuare ce putem integra în platforma ta de e-commerce:

 • Procesatori de plăți – PayPal, MobilPay și PayU;
 • Curieri – Fan Courier, Nemo Courier, DHL, UPS;
 • Integrarea platformei Magento cu diverse marketplace-uri online, precum eMAG;
 • ERP-uri;
 • WMS-uri;
 • Sisteme CRM;
 • API-uri;
 • Sisteme automatizate de marketing.

Știi deja care e următorul pas pe care vrei să îl faci?

5. Mentenanță și suport

Ce faci dacă apar probleme?

Uneori, în Magento, poți întâmpina mici dificultăți care îngreunează buna funcționare a magazinului tău virtual.

Dar online-ul evoluează și apar constant soluții care simplifică și eficientizează vânzările. Iar noi suntem la curent cu toate noutățile de pe piață. De aceea, te vom ajuta mereu, cu soluții precum:

 •   Baze de date;
 •   Securitate;
 •   Back-up;
 •   Optimizarea paginilor web;
 •   Actualizare de conținut;
 •   Remediere probleme tehnice (bug-uri);
 •   Creșterea performanței generale a site-ului. 

Bazează-te pe noi oricând!  

Îți oferim consultanță și training avizat în orice situație te-ai afla.

6. Dezvoltare extensii și module

Te tentează să-ți creezi un magazin online? Sau vrei să-ți extinzi business-ul pe cea mai populară platformă de e-commerce? Dacă ai răspuns cu „Da” la una dintre aceste întrebări, sau, de ce nu, la ambele, ai ajuns unde trebuie. Ne ocupăm de tot. 

Cum?

Avem de partea noastră cea mai mare și cea mai puternică platformă de e-commerce, deținută de Adobe. E un software safe, care își face update-uri în mod regulat. E flexibil, ușor de manevrat și are funcții integrate. Practic, capeți tot ce ai nevoie pentru a putea vinde cu succes online. 

''Comunicare buna, termeni de executie corecta, echipa care incearca mereu sa gaseasca cea mai buna solutie pentru solicitari. In plus, receptivitate in situatii de criza.''

Marius O

Marketing Manager DEMAX

''Am ajuns sa colaboram cu Lead Lion pentru ca aveam nevoie de specialisti pentru actualizarea si dezvlotarea platformei online Magento. Am ales sa pornim la drum impreuna, datorita atuurilor pe care aceasta echipa le are : Expertiza tehnica, experienta in implementari de proiecte complexe, proces eficient in managemetul proiectului, transparenta facturarii.

In decurusul acestui an, colaborarea noastra s-a transformat intr-un parteneriat solid cu rezultate vizibile.

Apreciez in mod deosebit deschiderea si implicarea lor in gasirea solutiilor tehnice optime pentru a construi o baza solida pe care afacerea noastra sa poata creste. Ne consultam in privinta directiilor de dezvoltare online a afacerii si intotdeauna ne putem baza pe know-how-ul si benchmark-ul echipei Lead Lion.

Pentru noi, Lead Lion este un partener de nadejde.''

Vladimir S

CEO MAGAZINUL DE PIETRE

''Parteneriatul nostru cu Leadlion a inceput acum 3 ani, initial cu dezvoltarea site-ului nostru, ssabimpex.ro si pentru ca am fost pe aceeasi lungime de unda si am intalnit oameni profesionalisti si implicati aici, am hotarat sa mergem mai departe si sa facem echipa si pe partea de performance marketing. Suntem si acum o echipa si construim lucruri foarte faine impreuna! Noi recomandam cu incredere Leadlion. :)''

Anda Slic

Marketing Manager SSAB

Vrei să îți duci business-ul la un alt nivel?
Lasa-ne un mesaj!