Back

Dezvoltare extensii si module Magento

Știm că este important ca business-ul tău să te reprezinte. Din fericire, îți poți personaliza magazinul online exact așa cum dorești. Când alegi dintre foarte multe extensii și teme, există șansa ca ele să nu funcționeze ideal împreună, în mod special când sunt create de furnizori diferiți.

Compatibilitatea extensiilor

Luând în calcul numărul mare al extensiilor în raport cu temele disponibile pe piață, este puțin probabil ca potrivirea lor să fie exactă și să funcționeze fără nicio barieră. Acest lucru intervine, în special, atunci când extensiile și temele sunt realizate de diverși furnizori.

Incompatibilitatea între extensii
Acest lucru se poate întâmpla când una dintre extensii dublează funcționalitățile celeilalte, iar lucrurile nu merg așa cum te așteptai. În acest caz, intervenim pentru a pentru a crea compatibilitățile necesare. Iar magazinul tău va funcționa din nou 100%.

Afișarea eronată a extensiilor
Atunci când alegi o nouă temă, este posibil ca unele extensii să nu se afișeze, total sau parțial. Pentru noi nici o modificare nu este prea dificilă și ne ocupăm rapid ca funcționalitatea respectivă să se muleze pe noul aspect al temei. Fii fără grijă!

Extensii personalizate

Ai în minte o modificare? Indiferent că este pe elementele actuale sau pe unele create de alți furnizori, suntem echipa de care ai nevoie. Personalizăm și asigurăm performanța funcționalităților, cu o structură clară a codului și compatibilitate cu nucleul Magento.
Step 1.

Îmbinarea funcționalităților

Ți s-a întâmplat vreodată să fii nevoit să alegi între două extensii?

Cu noi, te bucuri de funcționalitățile ambelor, pentru ca business-ul tău să nu aibă de suferit.

De aceea, noi, la Leadlion, îți oferim posibilitatea de a te bucura de funcționalitățile ambelor extensii, fără a fi nevoit să renunți la vreuna dintre ele.

Cum facem asta? În primul rând, cu foarte multă răbdare și cu experiență. În varianta practică:

• Adăugăm extensiei cele mai utilizate funcționalitatea care e afectată;
• Construim o a treia extensie, care îmbină funcționalitățile celorlalte două.

Step 3.

Migrarea extensiilor

Migrarea extensiilor
Gata, momentul mult așteptat a sosit. Magazinul tău este pregătit de noi funcționalități, iar echipa noastră este pregătită să se ocupe de migrarea extensiilor.

Migrarea datelor
Pentru ca toate datele tale să se transfere în siguranță dintre Magento 1 și Magento 2, dezvoltăm scripturi care asigură protecția acestora și o mișcare fluentă a lor.

Migrarea funcționalităților
Toate funcționalitățile cu care erai deja obișnuit vor fi și în magazinul tău cel nou. Doar că totul va fi îmbunătățit! Instalăm module similare cu cele anterioare, care vor replica funcționalitățile de care ai nevoie sau vom alege extensii prin care să ajungem la același rezultat.

Step 2.

Refactorizarea extensiilor

Când extensiile au nevoie de refactorizare, lucru care se poate întâmpla destul de des, e momentul să apelezi la o echipă de specialiști. Exact ca noi, la Leadlion.

Supraîncărcarea serverului, absența funcționalităților, performanțe scăzute – toate sunt rezultate ale unor extensii care au probleme.

Dar poți avea magazinul care funcționează ideal, cu un pic de ajutor. Noi suntem întotdeauna pregătiți să refactorizăm extensiile, să corectăm erori și să optimizăm funcționalități. Totul pentru tine și business-ul tău de succes.

Proiectul tău merită salvat

Iar noi suntem exact ce ai nevoie. De-a lungul experienței noastre, am readus la viața și am îmbunătățit o mulțime de platforme de magazine online. Suntem specialiști cu un portofoliu care ne recomandă abilitățile. Indiferent de stadiul proiectului tău, ne ocupăm de mentenanța și upgradarea lui, pentru a-i oferi securitate și acces la toate beneficiile funcționale din platforma Magento.

Contează pe o echipă profesionistă

Echipa noastră este formată de programatori certificați, cu experiență vastă în diverse specializări în Magento. De-a lungul timpului am susținut colaborat îndeaproape cu parteneri internaționali de renume, precum Amasty sau Magento Certified.