GSMFit

  • Problema

 

GSMFIT ne-a contactat pentru că știm totul despre Magento și eram cei mai potriviți să îmbunătățim o platformă existentă. Mai specific, dorința clientului nostru a fost cea de a dezvolta, în interiorul platformei existente, un magazin Business2Business, integrat în instanța Magento2 deja construită.

 

  • Soluția

Sună complicat, dar iubim orice provocare. Așa că am trecut la treabă și ne-am ocupat de dezvoltarea unei platforme B2B eCommerce Magento2, care să poată funcționa în parametri buni în corpul deja construit al magazinului B2C. Împreună cu design-ul noului magazin, au fost realizate și modificări în design-ul platformei B2C, ca cele două să se integreze cu succes.

În plus, alegerea unei structuri solide, care să susțină cele doua nevoi ale proiectului, precum și realizarea unui design aerisit și prietenos cu userii din piața telecom, au reprezentat soluția noastră.

 

  • Rezultatul

Acum că proiectul a fost lansat cu succes, GSMFIT se mândrește cu un magazin online clean, cu design lucrat în amănunt, dezvoltat corect cu funcționalități extrem de utile, precum:

  1. Sistem avansat de sortare și filtrare;
  2. Sistem avansat Elastic Search;
  3. Posibilitatea de a solicita o ofertă;
  4. Integrarea de functionalitati care să satisfacă cerințele furnizorilor principali.

Platforma e gata de experimentat la întregul său potențial aici.

Hai sa colaboram

Ai un proiect?

Te ajutam in digitalizarea proiectului tău prin expertiza noastră certificata în Software Development și Performance Marketing.

Back

Folosim cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență. Politica Cookies