Back

Mentenanță și asistență Magento

Dacă magazinul tău online întâmpină probleme sau doar îți dorești o rezolvare a unei nemulțumiri mai vechi, noi îți oferim soluția în 6 pași simpli, pentru ca tu să te poți întoarce cât mai rapid la un proiect de succes.
Pasul 1

Prima oară, tu ne semnalezi problema pe care ai întâmpinat-o, în Service Desk.

Pasul 3

Luând în calcul toate aspectele pe care ni le-ai semnalat, îți oferim propuneri de rezolvare a situației și o estimare privind timpul de soluționare.

Pasul 5

Vrem să ne asigurăm că totul iese perfect, de aceea ne concentrăm pe testarea tuturor lucrurilor pe care le-am implementat.

Pasul 2

Echipa noastră, alături de Project Manager-ul dedicat proiectului tău, discută intern problema semnalată de tine, pentru a găsi soluțiile.

Pasul 4

Odată ce am stabilit împreună data finalizării proiectului, echipa noastră de profesioniști implementează soluțiile care îți vor face iar magazinul online să funcționeze așa cum îți dorești.

Pasul 6

După ce ne asigurăm proiectul tău este din nou perfect, îți oferim consultanță și training personalizat, pentru ca tu să poți fi în control pe viitor.

Suntem echipa ta.
Analizăm, implementăm, testăm.

Indiferent de situația pe care o întâmpini, fie că este o problemă urgentă, mentenanță sau actualizarea magazinului online cu ultimele funcționalități, suntem alături de tine cu servicii profesioniste. Îți oferim consultanță și te ajutăm cu cele mai bune sfaturi ca soluțiile la care ajungem împreună să dea randamentul dorit.

Asistență în probleme punctuale

Misiunea noastră este salvarea proiectelor care au nevoie de ajutor. Pentru că ne dorim ca toți clienții noștri să aibă parte de cele mai bune servicii și de proiecte care funcționează exact așa cum îți doresc. Echipa noastră dedicată găsește cele mai bune soluții la problemele care te fac să te îndoiești de stabilitatea afacerii tale.

Când ai nevoie de ajutor, nu e nimic mai simplu decât să ne semnalezi problema în platforma pe care ți-o punem la dispoziție. Iar de aici înainte, lasă magazinul tău online pe mâinile profesioniștilor.

Mentenanță continuă

O echipă dedicată se ocupă lunar de proiectul tău pentru a-i oferi cele mai bune soluții în ceea ce privește remedierile, actualizările sau îmbunătățirile care să îl mențină de succes.

Suntem mereu în contact cu tine, pentru a stabili care sunt următoarele propuneri și îmbunătățiri.

Înainte de livrare, ne asigurăm că totul este perfect prin testarea riguroasă a calității, astfel ca tu să te bucuri de cel mai bun rezultat.

Treci la următorul nivel cu Magento

Îți garantăm instalarea celor mai noi actualizări din platforma Magento. În acest mod, te asiguri că magazinul tău online beneficiază întotdeauna de toate update-urile în materie de securitate, funcționalitate și creștere continuă a performanței.

Toate extensiile magazinului tău online sunt actualizate la cele mai noi standarde. Dacă intervin anumite incompatibilități, ne ocupăm de modificările necesare, pentru ca totul să meargă perfect.

Tema magazinului tău online va fi actualizată de fiecare dată când este necesar, pentru a fi în concordanță cu modificările impuse de o nouă versiune Magento. Astfel, business-ul tău rămâne funcțional și este mereu adaptat nevoilor clienților tăi.

Pentru ca performanța magazinului tău online să fie mereu la nivelul la care îți dorești, realizăm actualizări regulate la nivel de server. Aceste update-uri nu întrerup funcționarea normală a business-ului, ci doar o îmbunătățesc.

Proiectul tău
merită salvat

Iar noi suntem exact ce ai nevoie. De-a lungul experienței noastre, am readus la viața și am îmbunătățit o mulțime de platforme de magazine online. Suntem specialiști cu un portofoliu care ne recomandă abilitățile. Indiferent de stadiul proiectului tău, ne ocupăm de mentenanța și upgradarea lui, pentru a-i oferi securitate și acces la toate beneficiile funcționale din platforma Magento.
.

Optimizarea performanței

Specialiștii noștri realizează auditul business-ului tău pentru a-i susține dezvoltarea. Îmbunătățim întotdeauna funcționalitățile, iar asta conduce la o rată mai mare de conversie și la creșterea veniturilor.

Pentru a face acest lucru, echipa noastră caută cele mai bune soluții pentru tine și afacerea ta. Astfel că, în final, decidem împreună care sunt direcțiile de dezvoltare ale proiectului tău.

Iată o parte dintre serviciile pe care ți le punem la dispoziție:

• Actualizarea și îmbunătățirea la nivel de server
• Dezinstalarea extensiilor Magento nefolosite sau care nu mai sunt de actualitate
• Identificarea extensiilor care nu performează și îmbunătățirea acestora
• Integrarea funcționalităților personalizate în extensii
• Refactorizarea codului extensiilor terțe și a celor personalizate
• Optimizarea Google Pagespeed Insights

.

Asistență privind migrarea
Alături de o echipă de profesioniști.

Știai că în acest moment ești doar la un pas de relansarea magazinului tău online? Da, poate avea o interfață mai prietenoasă, o performanță sporită și o mulțime de funcții noi.

Iar echipa noastră este aici să îți ofere ajutor specializat în procesul de migrare la Magento 2.