Back

Migrare Magento 2

Cum va arăta magazinul tău?

Dacă te-ai hotărât să faci trecerea la următoarea variantă a shopul-ui tău online, suntem aici să te ajutăm ca tot procesul să fie fluid și să ducă la rezultatul dorit. Noi dăm refresh, iar tu te bucuri de succes.
Pasul 1

Migrarea temei

Schimbarea temei este primul lucru cu care începem. Dacă tema curentă nu e compatibilă cu Magento 2, alegem o temă cu design personalizat sau instalăm una existentă în Magento Marketplace. Alcătuim împreună o listă cu avantaje și dezavantaje și, când tragem linie, tot împreună decidem ce e mai potrivit proiectului tău.

Pasul 2

Migrarea extensiilor

Acum instalăm și personalizăm extensiile pentru ca magazinul tău să funcționeze așa cum îți dorești. Partea bună? Poți alege și extensii personalizate, pe care le dezvoltă programatorii noștri certificați.

Pasul 3

Personalizarea migrării

După instalarea și personalizarea extensiilor, a venit momentul să migrăm codul. Folosim instrumente foarte avansate și astfel procesul de migrare merge întotdeauna fluid.

Pasul 4

Migrarea datelor

Normal că în noul tău magazin online vei avea nevoie de date despre comenzi, produse, informații despre clienți sau diverse. Iar noi ne ocupăm de tot, printr-un transfer sigur & profesionist.

Contează pe super profesionalismul nostru

Echipa noastră este formată de programatori certificați, cu experiență vastă în diverse specializări în Magento. De-a lungul timpului am colaborat îndeaproape cu parteneri internaționali de renume, precum Amasty sau Magento Certified .

.

Analizăm și evaluăm platforma actuală

Când vrei să schimbi ceva, trebuie întâi să știi de la ce pornești. De aceea, pentru ca migrarea să fie corectă, analizăm toate aspectele esențiale ce țin de magazinul tău. Astfel, suntem siguri în legătură cu:

 • Viitoare funcționalități;
 • Integrări Magento 2;
 • Design - UI/UX;
 • Timp de execuție, dar și de bugetul noului magazin online.

Obiectivele noastre:

 1. Suntem atenți la volumul de date incluse în site, organizarea magazinului și designul prezent
 2. Examinăm extensiile curente și scopul acestora
 3. Studiem funcționalitățile personalizate ale extensiilor actuale

.

Setăm și configurăm mediul de lucru

Un lucru foarte important atunci configurăm serverul este viteza de încărcare a sistemului. Suntem atenți la toate detaliile și ținem cont de specificul business-ului tău.

Avem întotdeauna acest mindset, pentru ca toate magazinele dezvoltate de noi pe platforma Magento 2.0 să garanteze un flux constant & favorabil.

.

Setăm și configurăm mediul de lucru

Un lucru foarte important atunci configurăm serverul este viteza de încărcare a sistemului. Suntem atenți la toate detaliile și ținem cont de specificul business-ului tău.

Avem întotdeauna acest mindset, pentru ca toate magazinele dezvoltate de noi pe platforma Magento 2.0 să garanteze un flux constant & favorabil.

Proiectul tău merită salvat

Iar noi suntem exact ce ai nevoie. De-a lungul experienței noastre, am readus la viață și am îmbunătățit o mulțime de platforme de magazine online. Suntem specialiști cu un portofoliu care ne recomandă abilitățile. Indiferent de stadiul proiectului tău, ne ocupăm de mentenanța lui și upgradarea, pentru a-i oferi securitate și acces la toate beneficiile funcționale din platforma Magento.

Migrarea bazelor de date

Totul începe cu o migrare principală, care presupune realizarea de backup-uri a bazelor de date care se află deja în Magento 1.

În acest interval de timp, are loc transferul de date. Noi documentăm constant fiecare proces pentru a putea remedia eventualele dificultăți întâlnite pe parcurs.

După ce se termină procesul, poți verifica dacă totul a decurs corect. Dacă da, se setează toate triggerele în baza magazinului existent și pornește transferul datelor ce țin de web content, informații despre produse, clienți și toate fișierele pentru instalarea Magento 2:

 • Media files;
 • E-mailuri tranzacționale;
 • CMS content;
 • Cataloage;
 • Comenzi;
 • Configurări de sistem;
 • Setări privind taxele de livrare, modalități de plată etc.

Pentru a-ți proteja fluxul business-ului, îți păstrăm site-ul activ în tot acest timp.

Apoi, colegii noștri se ocupă de transferul modificărilor realizate în faza inițială:

 • Administrarea comenzilor, produselor și categoriilor de produse;
 • Noile comenzi și noile recenzii;
 • Modificări ce țin de profilul userilor.

Migrarea funcționalităților Magento

Magento 1 cu Magento 2 nu sunt compatibile. Ambele au o bază de date și o arhitectură cu design diferit.

Pentru că nu există posibilitatea unei migrări propriu-zise, specialiștii noștri vor transcrie funcționalitățile de la zero. Dacă vrei să păstrezi o extensie așa cum era, experții Magento se pot ocupa de asta chiar în timpul migrării, la fel cum pot personaliza orice ai nevoie. Astfel, ajungem să-ți construim magazinul online perfect - un shop performant, care se adaptează dorințelor clientului.

Pentru o mai bună înțelegere, iată cele trei variante prin care migrăm funcționalitățile:
 1. Reinstalăm extensiile
 2. Dacă există în versiunea Magento 2, le reinstalăm și transferăm datele - automat sau manual;
 3. Configurăm extensiile similare
 4. Instalăm extensii din Magento 2, care au funcționalități similare cu cele din Magento 1.
 5. Dezvoltăm noi extensii
 6. Când nu există extensii predefinite cu o anumită funcționalitate, construim de la zero extensii personalizate.
Migrarea datelor se va face pe etape:
 •   Selecția extensiilor;
 •   Instalarea;
 •   Verificarea compatibilității;
 •   Migrarea datelor;
 •   Verificarea funcționalităților;
 •   Validarea datelor.

La bază, migrarea integrărilor Magento este la fel ca replicarea unei funcționalități existente. Magazinul tău va fi conectat cu soluții terțe, cu extensii curente sau cu unele personalizate, create de noi.

Între Magento 1 și Magento 2 există mai multe diferențe, care fac ca temele să nu fie interschimbabile. Ce facem atunci? Găsim o rezolvare, alegând una dintre cele două opțiuni de mai jos. Echipa noastră profi este mereu gata să o implementeze pe cea aleasă.

· Instalăm și personalizăm așa cum vrei tu o temă existentă.
· Creăm o temă nouă, cu un design ales de tine.

Un lucru foarte important pentru un business este păstrarea tuturor optimizărilor SEO și construirea pe baza acestora. Iar noi am transformat asta într-o prioritate.
Odată încheiat procesul de migrare, transferăm setările SEO și configurăm noi direcții care să consolideze traficul organic. Iată o parte dintre modificările pe care le asigurăm:

· Setări de redirect-uri;
· Recrearea de URL-uri personalizate și încrucișate;
· Transferul de metadata și marcaje;
· Gestionarea redirect-urilor și a paginilor cu erori.

Este extrem de important ca magazinul tău să conțină o copie fidelă a catalogului de produse din Magento 1. De aceea, ne concentrăm atenția spre toate detaliile, de la setările imaginilor de produs, la prețuri speciale și la inventarierea stocurilor.

Astfel, poți sta liniștit. Noul magazin online va fi la fel, cu toate structurile și configurările inițiale, și după upgrade-ul la Magento 2.