Back

Design UI/UX Magento

Cum lucrăm?

Pasul 1
După un research serios despre funcționalități și design, găsim tema care ți se potrivește.

Pasul 2
Urmează construirea de interfețe specifice fiecărei pagini din site. Aici urmărim foarte atent interacțiunea dintre user și site.

Pasul 3
Pasul final constă în realizarea designului propriu-zis. Se construiește în funcție de specificațiile dispozitivului – desktop, mobil sau tabletă.

Pasul 1
Decidem împreună direcțiile în care va merge designul.

Pasul 2
Construim interfețe în funcție de direcția de design stabilită cu tine. La acest pas, urmărim cât de ușor folosește userul site-ul.

Proiectul tău merită salvat

Iar noi suntem exact ce ai nevoie. De-a lungul experienței noastre, am readus la viața și am îmbunătățit o mulțime de platforme de magazine online. Suntem specialiști cu un portofoliu care ne recomandă abilitățile. Indiferent de stadiul proiectului tău, ne ocupăm de mentenanța și upgradarea lui, pentru a-i oferi securitate și acces la toate beneficiile funcționale din platforma Magento.

Contează pe super profesionalismul nostru

Echipa noastră este formată de programatori certificați, cu experiență vastă în diverse specializări în Magento. De-a lungul timpului am colaborat îndeaproape cu parteneri internaționali de renume, precum Amasty sau Magento Certified.

Folosim cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență. Politica Cookies