GridSport & SportBrands

  • Problema

 

Acest brief ne-a adus de la bun început o super provocare. De data aceasta, proiectul a presupus desenarea și realizarea arhitecturală a două site-uri care se îmbină într-o singură platformă. Dedicate pieței de încălțăminte sport, cele două site-uri au necesitat o separare clară a produselor puse la dispoziție clienților, dar o îmbinare perfectă a gestiunii și utilizării backend pentru administratori.

 

  • Soluția

Dezvoltarea unei platforme eCommerce Magento 2 care să îmbine uzabilitatea a două platforme într-una singură. Comenzile userilor, deși sunt date din aceste interfețe diferite, ajung în același admin Magento, ca sistem de gestiune.

Am dezvoltat o structură prietenoasă și ușor de utilizat de către administratori, iar designul interfeței a fost gândit pentru a se potrivi cu nișa în care performează. În plus, ne-am ocupat și de componenta de responsiveness, așa că ambele site-uri au fost optimizate pentru toate device-urile.

 

  • Rezultatul

Am creat un magazin Magento cu 2 oglinzi în online, grid-sport.ro și sport-brands.ro, ambele cu un design adaptat pieței și dezvoltate în detaliu, cu:

 

  1. Sistem avansat de sortare și filtrare;
  2. Sistem avansat de gestiune SEO;
  3. Posibilitatea organizării de tombole/raffle-uri și alte campanii speciale sau lansări de produse. 

Puteți testa platformele în totalitate aici si aici

Hai sa colaboram

Ai un proiect?

Te ajutam in digitalizarea proiectului tău prin expertiza noastră certificata în Software Development și Performance Marketing.

Back