Yuga

  • Problema

 

Yuga e un nou jucător super competitiv, dar și super sănătos, pe piața de health & lifestyle. Clientul și-a dorit de la bun început ca întreg proiectul Yuga să se diferențieze în nișa sa printr-un design cu totul proaspăt, modern și foarte ofertant pentru clienții săi. Dar, din brief nu a lipsit nici nevoia de a lucra rapid și eficient cu o serie de vendori cu caracteristici dintre cele mai diferite.

 

  • Soluția

Ne-am apucat cu drag de găsirea unei soluții optime pentru Yuga. O parte considerabilă din structura site-ului a fost completată și îmbunătățită cu implementări de frontend și backend care au adus un plus de uzabilitate, atât pentru clienți, pentru administratori, cât și pentru colaboratorii Yuga. În plus, am avut grijă să ne ocupăm atent de integrarea în site a unor diferite elemente de design care să redea complexitatea unui proiect precum yuga.ro

 

  • Rezultatul

O interfață nouă, actuală, ușor de folosit, care acoperă toate nevoile businessului, dar și pe cele ale clienților acestuia. În plus, implementările custom de backend realizate plasează proiectul printre cele de top din nișa sa:

 

  1. Maparea produselor cu articole dedicate fiecărei categorii;
  2. Fixarea metodelor de import prin dezvoltări suplimentare celor existente;
  3. Setarea de la zero a produselor configurabile, prin dezvoltare custom;
  4. Automatizarea actualizării bulk a produselor;
  5. Editarea rapoartelor din site pe baza unei ramificații custom și a unor cerințe specifice.

Vă așteptăm să dați un scroll sănătos întregii platforme YUGA aici.

Hai sa colaboram

Ai un proiect?

Te ajutam in digitalizarea proiectului tău prin expertiza noastră certificata în Software Development și Performance Marketing.

Back

Folosim cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență. Politica Cookies