Campanii de marketing June 3, 2019

Avangarde Forest

Problema
Avangarde Forest este un ansamblu rezidențial care merită, așa cum o zice și numele, o comunicare avangardistă, care suferea însă din cauza lipsei lead-urilor targetate. Ce am avut noi de făcut a fost să răspundem provocării și să ajutăm la generarea unor leaduri noi, apt direcționate.

Soluția
Piața imobiliară este una extrem de competitivă și prezentă în digital, așa că Avangarde Forest avea nevoie să se diferențieze vizibil de concurenți. Am pus în practică o strategie personalizată, consolidată pe USP-urile bine definite de business. Într-o primă etapă, strategia a studiat concurența din categorie, după a urmat proiectarea funnel-ului de generare de leaduri și planificarea activităților în funcție de fiecare sursă de trafic.

Am progresat în etape, mai întai finisând tot ce ținea de software development, website-ul primind un refresh considerabil de design și funcționalități:

  • am reconstruit site-ul pentru un usability crescut
  • am realizat landing page-uri dedicate, optimizate pentru campaniile de marketing
  • am creat conținut nou, susținut prin comunicare verbală și vizuală
  • am facilitat interacțiunea cu brandul printr-un upgrade substanțial al paginilor de contact

 

În faza următoare, ne-am ocupat extensiv de marketing. Focusul nostru principal a fost funnel-ul de generare de leaduri, atent analizat pe întreg parcursul derulării campaniilor, astfel încât să atingă obiectivele de business.

Concret, etapele prin care am trecut cu succes au fost:

  • research competitiv extensiv
  • strategie adecvată tipului de business și brandului propriu zis
  • design original pentru realizarea materialelor de promovare
  • dezvoltarea campaniilor lunare de generare de leaduri: Facebook Ads, Instagram Ads și Google Ads analizarea și optimizarea constantă a campaniilor pentru costuri de achiziție optime pentru client

 

Hai sa colaboram

Ai un proiect?

Te ajutam in digitalizarea proiectului tău prin expertiza noastră certificata în Software Development și Performance Marketing.

Back