Scroll to top

Marketing online

1. Campanii Google Ads

Dacă viitorii tăi clienți nu te găsesc, atunci cum ar putea să știe ce produse sau servicii de calitate ai de oferit? Iar primul loc unde te caută este, desigur, Google.

Noi știm cum să te promovăm și vizibil și inteligent pe cel mai mare motor de căutare. Ne folosim de cuvintele cheie cele mai reprezentative pentru business-ul tău, comunicăm doar cu audiențele potrivite și le trimitem la tine. Nu îți face griji, plătești doar pentru click-urile pe anunțul tău promovat și pentru nimic în plus.

Lasă-ne să te promovăm așa cum meriți!
Specialiștii noștri acreditați în Performance Marketing sunt gata să îți descopere brandul, să îl facă vizibil, performant și plin de rezultate, doar prin lead-uri calificate

Vrem să te știe tot internetul!

2. Campanii Facebook Ads și Instagram Ads

Facebook și Instagram sunt două platforme hiper-puternice care determină ce e vizibil sau relevant în lume. Iar afacerea ta nu ar trebui să lipsească din reclamele de pe Facebook și Instagram. Din fericire, și aici te putem ajuta.

Iubim toată sfera digitală, iar publicitatea din Social Media nu face excepție. Așa că de-abia așteptăm să îți dăm acces în culisele celei mai mari rețele sociale, să căutăm și să aducem utilizatorii din Facebook și Instagram la tine pe site, iar de acolo să creăm conversii bune pentru business-ul tău, ca: vizite, achiziții, conturi noi sau clienți fideli.

Îți punem la dispoziție o echipă dedicată, formată doar din experți care vor crea, implementa, administra și optimiza campanii avansate de Facebook și Instagram Ads, indiferent de format. Iar de instrumentele necesare și de strategia cea mai inteligentă ne ocupăm tot noi, ca să punem în practică super campanii Pay-Per-Click pentru tine.

Ne lași să te promovăm în Social Media?

3. E-mail marketing

Comunicarea e cea mai importantă, nu doar în viață, ci și în business. Așa că e valoros pentru tine să creezi o comunitate solidă pentru clienții tăi, dincolo de cea a rețelelor sociale. E important să știi cum să ajungi direct la utilizatorii tăi, să le comunici clienților fideli cele mai noi oferte promoționale, produse și servicii sau orice noutăți consideri necesare. Sau, pur și simplu, doar să le arăți că ești alături de ei.

Suntem aici.
Să te ajutăm să comunici mai bine cu clienții tăi, oricând vrei să le reamintești de afacerea ta.

Îți punem la dispoziție sisteme automatizate de e-mail marketing prin care îți extinzi sursele de trafic cu care îți promovezi afacerea. Ne pricepem să construim newslettere personalizate în funcție de audiențe segmentate, cu grafică ușor de observat în Inbox și cu o planificare bine stabilită. Iar de implementare tot noi ne ocupăm.

Sună bine?

4. SEO

SEO, pe numele lui complet Search Engine Optimisation se traduce prin afișarea anumitor cuvinte sau expresii cheie în rezultatele neplătite din motoarele de căutare.

Dacă sună ca ceva care îi lipsește site-ului tău, trebuie să ne cunoști.
Echipa noastră e gata să facă optimizări care asigură trafic organic pe termen lung, vizibilitate fără limite în fața clienților și îmbunătățirea ratei de conversie.

După ce principii ne ghidăm? În urma unui audit SEO, ne decidem asupra celor mai bune acțiuni ce țin de: viteza de încărcare a website-ului, îmbunătățirea adreselor URL și a imaginilor, conținut duplicat, optimizarea titlurilor și a meta descrierilor, securizarea paginilor printr-un certificat SSL, optimizări de site pentru toate dispozitivele mobile și ponderea cuvintelor cheie din fiecare pagină de pe site-ul tău. Iar după asta, punem tot ce știm în practică și îți facem afacerea online să se bucure de atenția pe care o merită.

Suntem pasionați de SEO și vrem să îți spunem de ce!

Contează pe super profesionalismul nostru

Ne numim LeadLion pentru că suntem recunoscuți ca lideri digitali. Echipa noastră pasionată de digital este formată din programatori certificați, cu experiență vastă în specializări Magento și colaborăm constant cu parteneri internaționali puternici ca Amasty sau Magento Certified.

Folosim cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență.
ro_RO