Marketing online

1. Campanii Google Ads

Dacă viitorii tăi clienți nu te găsesc, atunci cum ar putea să știe ce produse sau servicii de calitate ai de oferit? Iar primul loc unde te caută este, desigur, Google. 

Noi știm cum să te promovăm și vizibil și inteligent pe cel mai mare motor de căutare. Ne folosim de cuvintele cheie cele mai reprezentative pentru business-ul tău, comunicăm doar cu audiențele potrivite și le trimitem la tine. Nu îți face griji, plătești doar pentru click-urile pe anunțul tău promovat și pentru nimic în plus.

Lasă-ne să te promovăm așa cum meriți!

Specialiștii noștri acreditați în Performance Marketing sunt gata să îți descopere brandul, să îl facă vizibil, performant și plin de rezultate, doar prin lead-uri calificate.

Vrem să te știe tot internetul!

2. Campanii Facebook Ads și Instagram Ads

Facebook și Instagram sunt două platforme hiper-puternice care determină ce e vizibil sau relevant în lume. Iar afacerea ta nu ar trebui să lipsească din reclamele de pe Facebook și Instagram. Din fericire, și aici te putem ajuta.

Iubim toată sfera digitală, iar publicitatea din Social Media nu face excepție. Așa că de-abia așteptăm să îți dăm acces în culisele celei mai mari rețele sociale, să căutăm și să aducem utilizatorii din Facebook și Instagram la tine pe site, iar de acolo să creăm conversii bune pentru business-ul tău, ca: vizite, achiziții, conturi noi sau clienți fideli.

Îți punem la dispoziție o echipă dedicată, formată doar din experți care vor crea, implementa, administra și optimiza campanii avansate de Facebook și Instagram Ads, indiferent de format. Iar de instrumentele necesare și de strategia cea mai inteligentă ne ocupăm tot noi, ca să punem în practică super campanii Pay-Per-Click pentru tine.

Ne lași să te promovăm în Social Media?

3. Pinterest Ads

Pinterest Ads completează paleta de rețele sociale și reprezintă o pârghie de creștere a afacerii tale. Această platformă este potrivită atât pentru creșterea vizibilității brandului în mediul online, dar și pentru generarea conversiilor, fie ele leaduri sau vânzări. 

Datorită formatului său inovator și vizual, Pinterest este potrivit, în special, pentru afacerile din domeniul fashion, design interior, amenajări interioare sau orice alt domeniu creativ. Astfel că prin intermediul său îți poți prezenta povestea brandului tău, produsele și serviciile pe care le oferi, dar și pentru a redirecționa utilizatorii către site-ul tău pentru a converti.

Pinterest este o oportunitate care merită testată, iar noi suntem dornici să te ajutăm să faci acest lucru.

4. TikTok Ads

TikTok este cel mai tânăr canal care a luat amploare în România în ultimul an. Ideal pentru campanii de awareness, acest canal nu trebuie să lipsească din strategia ta de marketing de anul acesta. TikTok este canalul unde poți să îți eliberezi natura creativă și să spui povestea brandului tău liber, fără prejudecăți.

Nu contează cât de mare sau mică este afacerea ta, sau ce produse/servicii ai vinde, există un loc pentru tine pe TikTok. Când îți planifici bugetul de marketing de anul acesta, alocă un buget minim și pentru TikTok ads. Te așteptăm să povestim ce strategii am pregătit.

5. E-mail marketing

Comunicarea e cea mai importantă, nu doar în viață, ci și în business. Așa că e valoros pentru tine să creezi o comunitate solidă pentru clienții tăi, dincolo de cea a rețelelor sociale. E important să știi cum să ajungi direct la utilizatorii tăi, să le comunici clienților fideli cele mai noi oferte promoționale, produse și servicii sau orice noutăți consideri necesare. Sau, pur și simplu, doar să le arăți că ești alături de ei.

Suntem aici.
Să te ajutăm să comunici mai bine cu clienții tăi, oricând vrei să le reamintești de afacerea ta.

Îți punem la dispoziție sisteme automatizate de e-mail marketing prin care îți extinzi sursele de trafic cu care îți promovezi afacerea. Ne pricepem să construim newslettere personalizate în funcție de audiențe segmentate, cu grafică ușor de observat în Inbox și cu o planificare bine stabilită. Iar de implementare tot noi ne ocupăm.

Sună bine?

Folosim cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență.