AfiEurope.ro

Problema

 

Atunci când ne-am întâlnit cu echipa AFI Europe, aceștia își doreau un re-design al site-ului actual. De ce? AfiEurope.ro era la vremea aceea un site cu un design învechit, cu informații neupdatate și mai mult decât atât, conținea informații incomplete – care se regăseau însă pe multe alte mini-siteuri ale acestora.

 

Solutia

 

Pornind de la problemele dar și dorințele menționate de AFI și mixându-le cu rezultatele researchului nostru, am știut că trebuie să reconstruim site-ul de prezentare și să propunem un look fresh și cel mai important – o platformă foarte ușor de folosit pentru orice user.

Propunerea noastră a fost dezvoltarea unui site WordPress cu design custom, cu o structură logică și care să fie (evident) responsive pentru toate view-porturile.

 

Rezultatul

 

Am reușit să construim pentru AFI Europe un site clean, care să îi reprezinte și care conține toate informațiile pe care aceștia vor să le trasmită. Important de menționat este că site-ul este construit pe ultima versiune de WordPress.

Bucuria noastră a fost feedback-ul pozitiv și satisfacția livrarării proiectului final 🙂

 

 

Hai sa colaboram

Ai un proiect?

Te ajutam in digitalizarea proiectului tău prin expertiza noastră certificata în Software Development și Performance Marketing.

Back