ClickEvo

  • Problema

 

CLICKEVO a venit către noi cu o nevoie presantă: dezvoltarea unei platforme eCommerce pentru IT&C, care să poată susține un număr foarte mare de produse. Pe lângă dimensiunea sa impresionantă, platforma mai avea nevoie de un upgrade care să o aducă în prezent la nivel de funcționalități, prin sisteme de facturare și integrări de curierat incluse, precum și integrare de stocuri și produse printr-un furnizor dedicat.

 

  • Soluția

Echipa noastră de programatori specializați Magento a decis că cea mai bună soluție este dezvoltarea unei platforme eCommerce Magento2 și integrarea terților pentru buna funcționalitate a businessului.

A fost aleasă arhitectura optimă și am dezvoltat întreg designul interfeței în așa fel încât să fie potrivit nișei în care performează. În plus, l-am optimizat printr-o platformă responsive și am dat un maximum de uzabilitate pe orice tip de device.

 

  • Rezultatul

Am lansat CLICKEVO.RO – un magazin online organizat, ușor de utilizat atât de către clienți, cât și de către administratori, cu un design atent la detalii și functionalități utile unui business eCommerce:

 

  1. Integrare Fan Courier
  2. Integrare Smartbill
  3. Sistem avansat de gestiune SEO
  4. Integrare cu NOD

 

Platforma poate fi admirată și testată în totalitate aici.

Hai sa colaboram

Ai un proiect?

Te ajutam in digitalizarea proiectului tău prin expertiza noastră certificata în Software Development și Performance Marketing.

Back

Folosim cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență. Politica Cookies